Sparkling people make organisations shine

Let’s develop towards

your next step

Bedrijven
tot uw dienst

Me & my tribe

Samen met een kring van professionals, draag ik bij aan de organisaties van de toekomst. Bouwen we eco-systemen waar verbinding, een organische manier van werken en de menselijke maat telt.

Waarom ik werk met deze mensen? Zij zijn authentiek, hun manier van werken betekenisvol en ze zijn goed in wat ze doen. Ze zijn verfrissend en innovatief en tegelijk ervaren en solide. Samen bouwen we de toekomst van leren & ontwikkelen.

Waarom ik werk met deze mensen? Zij zijn authentiek, hun manier van werken betekenisvol en ze zijn goed in wat ze doen.

Inzicht, vertaling, actie

Solide aanpak

In al mijn programma's gebruik ik de drie fasen-benadering: Inzicht, Vertaling, Actie. Het begint met vergroot bewustzijn, verkrijgen van inzicht in wat je doet en waarom je het doet.

Daarnaast gaat het om vertalen van die inzichten naar de context van je werk en omzetten naar een actieplan. Uiteindelijk willen we deze inzichten vertalen naar een duurzame nieuwe aanpak. Toekomstproof.

Me & my tribe
Me & my tribe
At your service
Bedrijven

Voorbeelden van ons werk

De programma's die ik ontwerp zijn altijd maatwerk. Samen vinden we uit wat jouw organisatie nodig heeft en hoe we daar komen. Samen maken we een plan en zetten daar al onze kennis, ervaring en skills voor in. We helpen de mensen in je organisatie te schitteren. 

Management & leiderschapsprogramma's

Een goede leider worden begint met jezelf goed kennen. De tijd nemen om te reflecteren op je ervaring, gedrag, drijfveren en doelen. En uitvinden hoe je jouw unieke leiderschapsstijl verder kunt ontwikkelen. Aan de slag met jezelf en toekomstproof worden.

Ja, graag! Arrow-icon

Ontwikkelprogramma's voor professionals

In de waan van de dag gaan we vaak op in ons werk. Als je mensen de ruimte biedt om aandacht te geven aan hun ontwikkeling - in het bijzonder via 'blended learning' - zie je dat hun leercurve groeit en zij meer waarde toevoegen. Dat is een win-win; voor jou, je bedrijf en de medewerkers. Laat ons je helpen het beste te halen uit alledrie.

Meer info. Arrow-icon

Traineeships

Goede leiders blinken uit, omdat het veilig en tegelijk inspirerend voelt om bij ze te zijn. Ze hebben de gave om je uit te dagen en aan te moedigen. Waar zouden ze dit geleerd hebben? Velen van hen startten hun loopbaan met een traineeship. Laat ons helpen om de leiders van je organisatie op weg te helpen en te inspireren. 

Laten we samenwerken Arrow-icon

Young Professional programs

Young professionals bouwen de organisaties van de toekomst. Wij zorgen ervoor dat deze nieuwe generaties zich waardevol en erkend voelen. Helpen ze om de beste versie van zichzelf te worden en het maximale uit hun talent te halen.

Aan de slag Arrow-icon
Bedrijven

Mijn manier van werken

Mensen zien me als een voorloper op het terrein van 'People Development'. Ik hou ervan om toffe, waardevolle, life changing ontwikkelprogramma's te creëren. Deze waarden zijn mijn uitgangspunt. 

Avontuur

Nieuw terrein verkennen; voortbouwend op onze authenticiteit, autonomie en integriteit. We are all meant to shine, together.

Toekomstproof

We bouwen de organisaties van de toekomst; eco-systemen waar verbinding, een organische manier van werken en de menselijke maat telt.

Samen

Ik houd oprecht van samenwerken. Met een inclusieve benadering en integreren van diverse perspectieven. Let's lift each other up

At your service

De juiste mix van professionaliteit en flexibel werken, met oprechte aandacht en verbinding. That's me

Neem gerust contact op
Bevalt het je wat je leest?Laten we dan samenwerken!
Bedrijven

Individuele coaching

Je volle potentieel benutten en toekomstproof worden, hoe klinkt dat?

Te beginnen met een intake, maken we kennis en bepalen je leerdoelen. We maken een plan hoe deze te bereiken en focussen daarbij op welke dromen en doelen je hebt qua werk en in het leven. Vertrouwen erop dat alles er al is, in jou. We werken samen om je potentieel voluit te benutten.

Onderwerpen waar ik mee werk zijn: leiderschapsontwikkeling, communicatie- en beïnvloedingsvaardigheden, stakeholder management, loopbaancoaching en persoonlijke effectiviteit (wellbeing & vitality). Ik geloof erin dat we allemaal zijn voorbestemd om te schitteren. Ben je bereid aan jezelf te werken en uit je comfort zone te komen? Let's get started!

Let's unlock
Your potential
Let's lift eachother up

Team- & individuele begeleiding

"Esther blinkt uit in het creëren van veilige ruimtes, waarin alles er mag zijn. Zij ziet en erkent ieders bijdrage en unieke waarde. En heeft helder zicht op wat er gebeurt in de groepsdynamiek, waar ze ook naar handelt. Zij heeft mijn volste vertrouwen, het is heerlijk om met haar te co-creëren". Voormalig 'People Hero' bij Tony's Chocolonely

Team coaching

Worstelt je team met de workload, team dynamiek, spanning of team prestaties? Of wil je gewoon 's aandacht besteden aan team building?

We beginnen met een intake, maken nader kennis en bepalen wat je wil bereiken. We maken een plan hoe daar te komen en volgen daarbij de driefasen aanpak: Inzicht, Vertaling, Actie.

Door ieders unieke bijdrage te zien en de juiste interventies te gebruiken, kan je team z'n volle potentieel benutten. Men voelt zich (weer) gezien, gehoord en van waarde. Let's lift each other up

Bedrijven

De professionals waar ik mee werk

Met een cirkel ervaren professionals, creëer ik de beste maatwerk ontwikkelprogramma's voor jouw bedrijf. Allen met hun eigen expertise en specialismen, voorzien we jullie van de beste kennis, skills en ervaring. Dit zijn de mensen waar ik om geef en die ik vertrouw. Een eco-systeem met professionals die bijdragen aan de organisaties van de toekomst. Met trots presenteer ik mijn tribe. 

Paulien
Paulien Adriana Presence & visibility
Jordy
Jordy Veth Mastery facilitator
Lianne
Lianne Bijleveld Changemaker
annemarie
Annemarie Reeuwijk Leadership & career coaching
Charlotte
Charlotte de Jong Schouwenberg Psychologist, Coach, Trainer
moniek
Moniek Wolters Leadership & career coaching
annemarie
Annemarie Prein (Executive) Coach, Teamcoach, Begeleider, Co-founder QiQ
Nienke
Nienke Prein (Executive) Coach, Teamcoach, Begeleider, Co-founder QiQ
Pam
Pam van den Bosch (Executive) Coach, Teamcoach, Begeleider, Co-founder QiQ
Jeroen
Jeroen Biegstraaten Martial arts, Tantra, Leiderschap
marian
Marian Fölser Coach, therapist, trainer & Yoga teacher
Rebecca
Rebekka van Praag Personal & Authentic leadership
noël
Noël de Rooij Empowerment coaching & training, Impro theater
japke
Japke Keesmaat Training & coaching for young professionals
Danielle
Danielle de Rooij MapsTell guide, Career coach & trainer
Bedrijven
make organisations shine

Sparkling people

Met maatwerk ontwikkelprogramma's help ik mensen en organisaties toekomstproof te worden. Samen met mijn business partners help ik jouw mensen hun comfort zones op te rekken en te leren comfortabeler te worden met het oncomfortabele.

Met een mix van training, 1op1 coaching, intervisie en opdrachten, helpen we ze om nieuw terrein te verkennen en hun volle potentieel te benutten. Samen bouwen we de toekomst van leren & ontwikkelen.

Over samenwerken

Bedrijven & cliënten

"Via anderen hoorde ik over Esther. Nadat ik haar verhaal had gehoord en haar tips en advies, ben ik ook voor mezelf begonnen. Esther bleek een sleutelfiguur op mijn pad. Wat Esther kenmerkt is: 'what you see is what you get', oog voor de klant, en voor wat er onder de oppervlakte speelt. Ze is professioneel, betrouwbaar en een feest om mee te werken".
Lianne Bijleveld
ondernemer & eigenaar van www.intothenew.nl
"Esther blinkt uit in het creëren van veilige ruimtes, waarin alles er mag zijn. Zij ziet en erkent ieders bijdrage en unieke waarde. En heeft helder zicht op wat er gebeurt in de groepsdynamiek, waar ze ook naar handelt. Zij heeft mijn volste vertrouwen, het is heerlijk om met haar te co-creëren".
Voormalig 'People Hero'
Tony's Chocolonely
"Er was meteen een klik met Esther. Ons contact had meteen diepgang, waardoor ik uitkeek naar de rest van het programma".
Supermarkt Manager
Ahold Delhaize
"Een persoonlijke benadering, openminded en plezierig om mee te werken, ook vanwege haar eigen achtergrond bij een groot bedrijf".
Finance Manager
Heineken
African proverb

If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.

Scroll to top