Coaching Business Accelerator

Samen laten we je

coaching business groeien

Coaching Business Acc
en groeien als ondernemer

Zie jezelf stralen & schitteren

Jij bent uniek. Met al je kennis en ervaring, je eigen waarden, kwaliteiten en drijfveren. Hoe benut jij deze sterktes als ondernemer? Laat mij je helpen om dat uit te vinden.

In mijn Coaching Business Accelerator programma identificeren en activeren we wat jij de wereld te bieden hebt. Wie jij bent met jouw unieke aanbod. Let's lift each other up. We are all meant to shine.

In mijn Coaching Business Accelerator programma identificeren en activeren we wat jij de wereld te bieden hebt. Wie jij bent met jouw unieke aanbod.

Voel jij de behoefte om:

Van betekenis te zijn voor het bedrijfsleven

om in de praktijk te brengen waar jij toe in staat bent

leren van en met andere ondernemers

de markt in te gaan als jouw authentieke zelf

al je business dromen waar te maken

het niet (meer) allemaal alleen te hoeven doen

Coaching Business Acc
Coaching Business Accelerator

Alles wat je moet weten

Dit programma biedt jou de handvaten en begeleiding om al jouw kennis, kwaliteiten en ervaring om te zetten naar de praktijk. Om de markt te benaderen vanuit jouw unieke kwaliteiten en met de support van een gelijkgestemde groep. Deelnemers zeggen: "het programma is verdiepend en activerend en sterkt je als ondernemer op een diepere laag".

Coaching Business Acc

Wat te verwachten van dit programma?

Samen laten we jou stralen & schitteren. Zes maanden, vier workshops, drie peer coachings en vier 1op1 sessies met mij. Ik begeleid je om de beste versie van je ondernemende zelf te worden. Ik ben je sparring partner, gids, grootste fan en adviseur in deze maanden. Samen werken we aan een lead van jou naar keuze. Let's go. Together. Ben je er klaar voor?

Coaching Business Acc
Wie ben ik?

En wat is mijn unieke verhaal? Hoe vind ik de juiste woorden en de moed om mezelf goed te presenteren, op een authentieke manier? Samen zoeken we de juiste (ant)woorden.

How we
start
Coaching Business Acc
Mijn netwerk

Hoe organiseer ik mezelf handig? Hoe kan ik mijn support systeem goed inrichten? We zorgen dat je comfortabel wordt met jezelf en op je netwerk kunt vertrouwen.

Building
together
Coaching Business Acc
De markt in

We brengen de (je) markt in kaart en stemmen jouw unieke boodschap af op je doelgroep. Dit is het moment om de moed te hebben en het echt te gaan doen. Met support van mij & de rest.

let's
go!
Coaching Business Acc

Hoe we jouw spark gaan vinden, samen.

Begeleiding

Om in de praktijk te brengen waar je van droomt en waar je toe in staat bent, jouw unieke waarde.

Lef & zelfvertrouwen

Om de markt in te gaan met wat jij te bieden hebt. We gaan je laten schitteren.

Inzichten

Over hoe je je innerlijke drive combineert met waar nu in de markt behoefte aan is.

Expertise

Afstemmen van je boodschap met jouw zingeving én wat jouw doelgroep op dit moment nodig heeft.

Neem gerust contact op
Yes please! Let's do this. Ik ga ervoor.
Coaching Business Acc

Je investering

Elkaars expertise, support en feedback gebruiken, evenals netwerk, tips & suggesties. Dat is de werkelijke toegevoegde waarde van dit programma. Niet alleen tijdens de momenten samen, maar ook na dit programma. Ben je er klaar voor? Let's lift each other up. Enjoy the ride!

Coaching Business Accelerator

Programma van zes maanden
$ 3.250
  • 4 workshops
  • 3 intervisies
  • 4 1op1 coaching sessies
  • Verdiepend & activerend
  • Blijft lid van de coaching community
Coaching Business Acc
geloof niet alleen mijn woord

Anderen over dit programma:

"Ik ontmoette Esther als mijn coach tijdens mijn werk bij Tony's Chocolonely. Zij voelt meteen als een plezierig en puur persoon. Ze is toegankelijk en helpt je snel tot de kern van iets te komen. Esther heeft oprechte motieven met dit programma. Ze gelooft in overvloed en laat je bloeien als je authentieke zelf, door het versterken van je talenten en kwaliteiten. Je kunt zeggen dat ze echt haar motto leeft: "we are all meant to shine"."
Mireille Bridié
coach & oprichter van www.coactivecoaching.nl
"Het heeft me opgeleverd dat ik echt tijd en aandacht aan mijn ondernemerschap en toekomst heb besteed waardoor ik beter weet welke stappen ik nu wel zetten. Ik heb bevestigd gekregen wat voor ondernemer ik ben en wat mijn manier is. Ook wat blokkades zijn aangepakt waar ik heel blij mee ben, alsof er een mist is opgetrokken. Esther is een warm, lief en enthousiast mens en stelt de goede vragen, zet je net even op dat andere been, waardoor je de dingen vanuit een ander perspectief gaat zien. Daarmee brengt ze je echt verder. Ze is daarnaast een trots ondernemer en dat vind ik erg inspirerend!"
Noël de Rooij
coach & trainer bij www.noelcoacht.nl
African proverb

If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.

Scroll to top