Esther Jörg | People development

We are all

meant to shine

Homepage
Voor jou als individu

We zijn allemaal uniek en willen van waarde zijn, nietwaar? De beste versie van onszelf zijn, optimaal gebruik maken van onze kwaliteiten en talenten. Ik help je om uit te vinden wat voor jou belangrijk is en wat je gelukkig maakt (en wat niet). Uiteindelijk gaat het erom dat je aan jezelf werkt, je volle potentieel benut en je klaar voelt voor de toekomst.

let me
guide you
Homepage
Voor bedrijven

Samen met een kring van professionals, draag ik bij aan de organisaties van de toekomst. Dit stelt me in staat om het beste ontwikkelprogramma te creëren voor jouw bedrijf. Op maat en speciaal ontwikkeld voor jullie bedrijf, samen met jou. We helpen je mensen hun volle potentieel te benutten en hun toekomst vorm te geven. Met duurzame impact.

let us
co-create
Homepage
Voor coaches & trainers

Als je wil groeien als ondernemer, dan helpen deze programma's om te stralen & schitteren. Samen ontdekken we jouw unieke profiel en stellen je in staat om authentieke keuzes te maken voor je bedrijf. In een kleine groep word je geïnspireerd en geactiveerd om de markt in te gaan en het beste uit jouw business te halen. We're all meant to shine.

let's grow
together
Homepage

Mijn manier van werken

Kwaliteit & Aandacht

Ik streef altijd naar betere
resultaten, meer service en
oprecht contact.

Samen

Met een kring van ervaren collega's, creëer ik graag de beste maatwerk ontwikkelprogramma's. Samen met jou.

Duurzame impact

Met solide modellen en methodes, werken we naar toekomstbestendige resultaten.

Homepage
Hi, mijn naam is Esther.

Leuk je (online) te ontmoeten.

Ik ben een ondernemer die van het leven houdt en ik heb er tevens vele lessen uit geleerd. Een voorloper in 'people development' met een missie, nl. 'humanizing organisations'. Ik hou ervan om toffe, waardevolle, life changing maatwerk ontwikkelprogramma's te creëren.

En ik hou ervan om je uit te dagen om je volle potentieel te benutten. En toekomstproof te worden. Klaar om nieuw terrein te verkennen?

After all, we are all meant to shine.

Esther Jörg,
Esther Jörg,
Let me help you grow
Homepage

De professionals waar ik mee werk

Met een cirkel ervaren professionals, creëer ik de beste maatwerk ontwikkelprogramma's voor jouw bedrijf. Allen met hun eigen expertise en specialismen, voorzien we jullie van de beste kennis, skills en ervaring. Dit zijn de mensen waar ik om geef en die ik vertrouw. Een eco-systeem met professionals die bijdragen aan de organisaties van de toekomst. Met trots presenteer ik mijn tribe. 

Paulien
Paulien Adriana Presence & visibility
Jordy
Jordy Veth Mastery facilitator
Lianne
Lianne Bijleveld Changemaker
annemarie
Annemarie Reeuwijk Leadership & career coaching
Charlotte
Charlotte de Jong Schouwenberg Psychologist, Coach, Trainer
moniek
Moniek Wolters Leadership & career coaching
annemarie
Annemarie Prein (Executive) Coach, Teamcoach, Begeleider, Co-founder QiQ
Nienke
Nienke Prein (Executive) Coach, Teamcoach, Begeleider, Co-founder QiQ
Pam
Pam van den Bosch (Executive) Coach, Teamcoach, Begeleider, Co-founder QiQ
Jeroen
Jeroen Biegstraaten Martial arts, Tantra, Leiderschap
marian
Marian Fölser Coach, therapist, trainer & Yoga teacher
Rebecca
Rebekka van Praag Personal & Authentic leadership
noël
Noël de Rooij Empowerment coaching & training, Impro theater
japke
Japke Keesmaat Training & coaching for young professionals
Danielle
Danielle de Rooij MapsTell guide, Career coach & trainer
Homepage
Over samenwerken

Bedrijven & cliënten

"Via anderen hoorde ik over Esther. Nadat ik haar verhaal had gehoord en haar tips en advies, ben ik ook voor mezelf begonnen. Esther bleek een sleutelfiguur op mijn pad. Wat Esther kenmerkt is: 'what you see is what you get', oog voor de klant, en voor wat er onder de oppervlakte speelt. Ze is professioneel, betrouwbaar en een feest om mee te werken".
Lianne Bijleveld
ondernemer & eigenaar van www.intothenew.nl
"Via anderen hoorde ik over Esther. Nadat ik haar verhaal had gehoord en haar tips en advies, ben ik ook voor mezelf begonnen. Esther bleek een sleutelfiguur op mijn pad. Wat Esther kenmerkt is: 'what you see is what you get', oog voor de klant, en voor wat er onder de oppervlakte speelt. Ze is professioneel, betrouwbaar en een feest om mee te werken".
Lianne Bijleveld
ondernemer & eigenaar van www.intothenew.nl
"Esther blinkt uit in het creëren van veilige ruimtes, waarin alles er mag zijn. Zij ziet en erkent ieders bijdrage en unieke waarde. En heeft helder zicht op wat er gebeurt in de groepsdynamiek, waar ze ook naar handelt. Zij heeft mijn volste vertrouwen, het is heerlijk om met haar te co-creëren".
Voormalig 'People Hero'
Tony's Chocolonely
Een van de belangrijkste dingen die ik geleerd heb van Esther, is hoe mijn klanten te benaderen en hoe mijn ervaring vanuit het bedrijfsleven daarin mee te nemen. Nu werken we alweer meerdere jaren samen en blijven van elkaar leren en elkaar aanvullen.
Jordy Veth
ondernemer & eigenaar van www.schoolformastery.com
"Er was meteen een klik met Esther. Ons contact had meteen diepgang, waardoor ik uitkeek naar de rest van het programma".
Supermarkt Manager
Ahold Delhaize
"Een persoonlijke benadering, openminded en plezierig om mee te werken, ook vanwege haar eigen achtergrond bij een groot bedrijf".
Finance Manager
Heineken
And lift each other up.
Laten we samenwerken
African proverb

If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.

Scroll to top